פיצה מעולה ללא גלוטן להכנה ב10 דקות בלבד!

מתכון לפיצה ללא גלוטן
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
כשרות:
פרווה

פיצה תוך 10 דקות? כן זה אפשרי! מתכון הפיצה ללא גלוטן הזה מושלם לאותם ערבים עמוסים שבהם אתם משתוקקים למשולש פיצה אבל אין לכם הרבה זמן. עם מרכיבים פשוטים והכנה מהירה, תהיה לכם פיצה ביתית טעימה מוכנה תוך זמן קצר.

איך מכינים פיצה ללא גלוטן ב-10 דקות – המרכיבים

  • 1 בסיס פיצה ללא גלוטן (קנייה בחנות או תוצרת בית)
  • 1/2 כוס רוטב פיצה ללא גלוטן
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • תוספות הפיצה האהובות עליכם (כגון פפרוני, פטריות, פלפלים, בצל, זיתים וכו')

כיצד להכין פיצה ללא גלוטן ב-10 דקות – השלבים 

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס.
  2. מניחים את בסיס הפיצה ללא גלוטן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מורחים את רוטב הפיצה באופן שווה על הפיצה, ומשאירים גבול קטן סביב הקצוות.
  4. מפזרים מעל הרוטב את גבינת המוצרלה המגוררת.
  5. הוסיפו  את התוספות הרצויות שלכם, וחלקו אותן באופן שווה על פני הפיצה.
  6. מכניסים את הפיצה לתנור שחומם מראש ואופים 8-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
  7. מוציאים את הפיצה מהתנור ונותנים לה להתקרר דקה או שתיים לפני שפורסים.
  8. הגישו חם ותיהנו מהפיצה המהירה והטעימה ללא גלוטן!

יתרונות תזונתיים

  • ללא גלוטן: מתאים לאנשים עם רגישות לגלוטן או מחלת צליאק.
  • ניתן להתאמה אישית: ניתן להתאים את התוספות כך שיתאימו להעדפות ולצרכים התזונתיים שלכם.

תוספות או שדרוגים אפשריים

  • נסו עם תערובות גבינות שונות לתוספת טעם.
  • מטפטפים שמן זית או זיגוג בלסמי על הפיצה המוגמרת לעושר נוסף.
  • הוסיפו עשבי תיבול טריים כמו בזיליקום או אורגנו לפרץ של רעננות.

דגשים וחלופות למתכון

  • לשומרי כשרות: חלבי
  • לגרסה טבעונית, השתמשו בגבינה נטולת חלב או דלגו על הגבינה לגמרי.
  • ודאו שכל התוספות הן ללא גלוטן אם יש לכם הגבלות תזונתיות.

שאלות ותשובות

האם אני יכול להשתמש בסוג אחר של בסיס פיצה עבור המתכון הזה?

כן, אפשר להשתמש בכל סוג של בסיס פיצה ללא גלוטן, בין אם זה קנוי בחנות או תוצרת בית.

איך אפשר להפוך את הפיצה הזו לטבעונית?

כדי להפוך את הפיצה הזו לטבעונית, פשוט השתמשו בתחליף גבינה טבעוני או דלגו על הגבינה לגמרי והעמיסו את תוספות הירקות האהובות עליכם.

האם אוכל להקפיא שאריות פיצה למועד מאוחר יותר?

כן, אפשר להקפיא שאריות של משולשי פיצה בכלי אטום או בשקית ייעודית למקפיא. פשוט מחממים שוב בתנור או במיקרוגל כשתהיו מוכנים ליהנות מהם שוב.

אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 1 בשלנים

מתכונים נוספים

מתכון מנצח לאייריש קרים מושלם
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

מתכון מנצח לאייריש קרים מושלם

מתכון לגולש מתכון מנצח
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

גולש מתכון מנצח שגם ההונגרים ישמחו לטעום

פריקסה עם ערק
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לפריקסה עם ערק – מנה מנחמת ומלאת אופי

כרוב ממולא צמחוני
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

מתכון כרוב ממולא צמחוני (ואפילו טבעוני) מדהים!

עוגת גבינה אפויה של פעם
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

עוגת גבינה אפויה של פעם (קלאסית ומדהימה במיוחד)

עוגת תפוחים של פעם כמו של אמא או סבתא
5/5
זמן הכנה:
90 דק׳

מתכון עוגת תפוחים של פעם כמו של אמא

דילוג לתוכן