בצלי שאלוט מתכון מקורמל במיוחד

בצל כבוש
5/5
זמן הכנה:
30 דק׳
רמת קושי:
קל
כמות:
3 מנות
כשרות:
חלבי

בצלי שאלוט מתכון מקורמל במיוחד

בטח, הנה מתכון טעים לצלי שאלוט מקורמל שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד מרוב שמחה. בצלי שאלוט מתוקים ומלוחים אלה מושלמים כתוספת או תוספת לבשרים או סלטים על האש.

רכיבים:

  • 500 גרם שאלוט
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות סוכר חום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • טימין טרי (לא חובה)

שלבים:

  1. מקלפים את בצלי השאלוט וקוצצים את הקצוות.
  2. מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
  3. מוסיפים את בצלצלי השאלוט למחבת ומבשלים כ-10-15 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים להתרכך ולהתקרמל.
  4. מערבבים חומץ בלסמי וסוכר חום וממשיכים לבשל עוד 10-15 דקות עד שהשאלוט מזהיב ומקורמל.
  5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  6. אם משתמשים, מפזרים טימין טרי לפני ההגשה.
  7. תיהנו מהשאלוט המקורמל שלכם כתוספת טעימה לכל ארוחה!
אהבתם? שתפו!
דורג על ידי 2 בשלנים

מתכונים נוספים

פיקניה בתנור
5/5
זמן הכנה:
179 דק׳

מתכון פיקניה בתנור: נתח בשר מהמשובחים שיש – מנה מענגת ברמות!

מתכון מנצח לאייריש קרים מושלם
5/5
זמן הכנה:
15 דק׳

מתכון מנצח לאייריש קרים מושלם

מתכון לגולש מתכון מנצח
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

גולש מתכון מנצח שגם ההונגרים ישמחו לטעום

פריקסה עם ערק
5/5
זמן הכנה:
60 דק׳

מתכון לפריקסה עם ערק – מנה מנחמת ומלאת אופי

כרוב ממולא צמחוני
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

מתכון כרוב ממולא צמחוני (ואפילו טבעוני) מדהים!

עוגת גבינה אפויה של פעם
5/5
זמן הכנה:
150 דק׳

עוגת גבינה אפויה של פעם (קלאסית ומדהימה במיוחד)

דילוג לתוכן