מתכונים לאוכל כבוש

אוהבים אוכל כבוש? במדור זה תמצאו מתכונים כבושים ומגוון מאכלים כבושים.

אוכל כבוש - מה זה בכלל כבישה?

כבישה (ידוע גם בשם: החמצה) זהו תהליך שבו מעבדים אוכל על ידי השרייה שלו לזמן ממושך ללא חמצן בכלל. במרבית המקרים, כבישה נעשית בתור נוזל כלשהו. כבישה או החמצה של אוכל נעשית מ-2 סיבות עיקריות: טעם, ושימור.

הכנה נעימה!
ממרח לימון כבוש ביתי
0/5
זמן הכנה:
20 דק׳

לימונים כבושים ביתיים – ממרח לימון כבוש שיגרום לכם להתמכר!

דילוג לתוכן